Ontdek jouw (fruit)talent tijdens de Fruit & Tech Talentendagen!

Vrijdag 25 november, 14:00 - 17:00 uur
Zaterdag 26 november, 10:00 - 15:00 uur

Oudenhof 40, 4191 NW Geldermalsen

Ontmoet vacatures, opdrachten en de beste werkgevers in #fruit, #data & #technologie

Speed solliciteren met de koplopers uit de branche

Proefcolleges Brancheopleiding Fruit Vakexpert

Gratis eten en drinken!

Social FTT - Nieuwe datum
PAV05167

Het evenement

De afgelopen 2 jaar heeft de Fruit Tech Campus een breed netwerk aan talenten opgebouwd. Uit dit netwerk komen regelmatig vragen over studeren, stagelopen of werken in #Fruit, #Technologie en #Data. Daarom organiseert de Fruit Tech Campus de Fruit & Tech Talentendagen.

Kom naar deze dagen en ontmoet de toekomst van de fruitbusiness. Wij helpen young professionals en studenten verder in hun carrière en maken verbinding met het bedrijfsleven.

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Ontmoet & ontdek

Op de Fruit & Tech Talentendagen kun je kennismaken met verschillende bedrijven uit de #fruit, #data & #technology branche, waaronder:

FTT - De Groot@72x-100

De Groot Fresh Group
De Groot fresh group, sinds 1930, is een toonaangevend internationaal familiebedrijf in groenten en fruit. Met ruim 250 collega’s en diverse vestigingen bieden ze dagelijks een gespecialiseerd assortiment in de hoogste kwaliteit qua versheid en service.

FTT - Vogelaar@72x-100

Vogelaar Vredehof
LEKKER HARDFRUIT VOOR ELK MOMENT: Dat is de visie van Vogelaar Vredehof. Daarom zorgen ze samen met klanten en leveranciers dat ze elke dag samen de beste in hardfruit zijn. Klanten en partners kunnen erop rekenen dat Vogelaar Vredehof elk dag klaar staat om topkwaliteit te leveren.

FTT - Coroos@72x-100

Coroos
De kerncompetentie van Coroos is het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. Zijn kwaliteitsproducten vinden hun weg naar de consument via de supermarkten van Europese retailpartners. Van premium- tot huismerk- en basis producten, in elk segment levert Coroos de juiste kwaliteit tegen de beste prijs.

FTT - Greefa@72x-100

Greefa
Greefa is marktleider in sorteertechnologie. Vanuit het hoofdkantoor in Tricht innoveren en produceren ze sorteer- en verpakkingsoplossingen voor fruit en groente voor een wereldwijde klantenkring. Zo dragen zij hun steentje bij aan een efficiënte en duurzame keten om een groeiende wereldbevolking van groenten en fruit te voorzien. De sorteer- en verpakkingsoplossingen van Greefa zijn de meest geavanceerde in de markt.

FTT - Abemec@72x-100

Abemec
Abemec is een gespecialiseerd landbouwmechanisatiebedrijf voor Nederland met 23 vestigingen. Met specialisten bieden zij veehouders, akkerbouwers, tuinbouwers, fruittelers en loonwerkers een breed pallet aan topmerken. Met hun brede pakket services, vakbekwame monteurs en rijk uitgeruste servicebussen zorgen zij voor alle voorkomende vormen van onderhoud en reparatie, mobiel en dichtbij.

FTT - VKKT

Van Kempen Koudetechniek
Van Kempen Koudetechniek is dé specialist in koudetechniek met meer dan 75 jaar ervaring. VK levert vanuit een klantgerichte scope koude-, lucht-, en warmtechniek in de segmenten woningbouw, utiliteitsbouw, industrie en de agrarische sector. Met name voor de industrie en de agrarische sector is het VK product een primair onderdeel van de bedrijfsvoering.

FTT - FruitMasters@72x-100

FruitMasters
FruitMasters is een afzetorganisatie waarbij ruim 400 fruittelers zijn aangesloten en waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Geldermalsen. FruitMasters draagt zorg voor de vermarkting van hun fruit in zowel het binnenland als in het buitenland. Daarbij begeleidt FruitMasters het fruit vanaf de teelt tot aan de aanschaf door de consument. Van sorteren en verpakken t/m marketing en winkelvloerpresentatie.

Leren in fruit

Welke opleidingen zijn er? Op welk niveau kan ik leren in fruit? Deze vragen worden beantwoord door meerdere onderwijsinstellingen. Zij delen graag hun aanbod in opleidingen, cursussen en meer!

FTT - Yuverta

Yuverta (Geldermalsen)
Verzorg jij graag dieren? Ben je graag sportief in de natuur? Spot jij wildlife? Of wil je juist alles leren over teelt? Yuverta school heeft de opleiding voor jou! Ontwikkel jezelf voor de leukste, groene beroepen vanuit jouw talent, interesse en focus!

Vanuit samenwerken met en in de regio, wordt leren en werken gecombineerd. Yuverta Geldermalsen, een fijne plek waar jij je snel thuis voelt!

FTT - Leerwerkloket

Leerwerkloket Rivierenland
Het Leerwerkloket geeft gratis deskundig en onafhankelijk advies. Wij geven je informatie over scholing, over kansen en over wat er gebeurt op de arbeidsmarkt in Nederland maar vooral in onze regio Rivierenland. We zijn er zowel voor werknemers, werkzoekenden, scholieren als werkgevers.

Leerwerkloket is één vast punt voor al je vragen op het gebied van leren en werken. Samen nemen wij je wensen en mogelijkheden onder de loep en komen zo tot een advies op maat.

FTT - FTC

Fruit Tech Campus
De Fruit Tech Campus maakt werk van de vernieuwing van fruitonderwijs! Zo kunnen we de beschikbaarheid van voldoende talent met de juiste kennis en kunde voor onze fruitsector verhogen.

Daarnaast werkt de Fruit Tech Campus aan een innocatie- en activiteteitenprogramma waarin de kracht van studenten etc. gebruikt wordt om via onderzoekend leren een bijdrage te leveren aan de innovatie in fruit, data en technologie. Uiteindelijk bevorderd het de (ver)binding in de regio en het (internationale) speelveld van fruit, data en technologie.

Het programma

  • Een stage- & banenmarkt
  • Bedrijfspresentaties 'studeren voor en werken in #Fruit, #Tech & #Data' (zie het programma hieronder)
  • Speed solliciteren
De Groot Fresh Group-Keur

Vrijdag 25 november

Bedrijfspresentaties & proeflessen

TijdstipThe BoardroomThe Knowledge Centre
15:00 - 15:15 uurProefles Fruit Vakexpert
15:20 - 15:35 uurBedrijfspresentatie Vogelaar
15:40 - 15:55 uurBedrijfspresentatie Coroos
16:00 - 16:15 uurBedrijfspresentatie Van Kempen Koudetechniek
16:20 - 16:35 uurBedrijfspresentatie De Groot
16:45 - 17:00 uurProefles Fruit Vakexpert

Zaterdag 26 november

Bedrijfspresentaties & proeflessen

TijdstipThe BoardroomThe Knowledge Centre
10:30 - 10:45 uurBedrijfspresentatie Vogelaar
10:50 - 11:05 uurBedrijfspresentatie Coroos
11:10 - 11:25 uurBedrijfspresentatie Van Kempen Koudetechniek
11:30 - 11:45 uurBedrijfspresentatie De Groot
11:50 - 12:05 uurProefles Fruit Vakexpert
12:05 - 13:10 uurPauzePauze
13:10 - 13:25 uurBedrijfspresentatie Vogelaar
13:30 - 13:45 uurBedrijfspresentatie Coroos
13:50 - 14:05 uurBedrijfspresentatie Van Kempen Koudetechniek
14:10 - 14:25 uurBedrijfspresentatie De Groot
14:30 - 14:45 uurProefles Fruit Vakexpert
Atrium

Innocation Hub

De Fruit & Tech Talentendagen zullen plaatsvinden in de gloednieuwe Innocation Hub van de Fruit Tech Campus. Deze unieke locatie is hét centrale punt waar educatie en innovatie samenkomen op het gebied van #fruit, #data en #technology.

Zet jij jouw talent in voor de fruitsector?

Meld via onderstaande formulier jouw interesse voor de Fruit & Tech Talentendagen.
De fruitsector en de Fruit Tech Campus blijven zich ontwikkelen, jij toch ook?!

Met welk bedrijf zou je graag willen speed solliciteren?(Vereist)

Meer informatie?

Heb je vragen over de Fruit & Tech Talentendagen, neem dan contact ons op met via communication@fruittechcampus.nl