Ben jij werkzaam of wil je aan de slag als kwaliteitsmedewerker in fruit? En wil je meer te weten komen over het inspecteren of controleren van de conditie en kwaliteit van vers fruit direct na geconditioneerd transport? Dan is deze korte krachtige cursus, waarbij je leert in de praktijk, er voor jou!

Datum: 16 & 30 november
Duur: 2 dagdelen, 8:00 – 14:00 uur
Locatie: Fruit Tech Campus & praktijklocaties
Taal: Nederlands (deze cursus wordt ook aangeboden in het Engels)
Cursusprijs: € 845,- incl. lesmateriaal, excl. btw.*

*Deze cursus komt in aanmerking voor een vergoeding van HandelGroeit. Deze vergoeding is 40%. Kom jij in aanmerking voor de vergoeding? Kijk op de website van HandelGroeit.
Deze cursus komt ook in aanmerking voor een vergoeding van Colland. Deze vergoeding is 85%. Kom jij in aanmerking voor de vergoeding? Kijk op de website van Colland.

Voor importeurs en exporteurs in fruit ben jij als kwaliteitsmedewerker van grote waarde in het vaststellen van de kwaliteit van dit verse product bij binnenkomst. Het is voor hen van groot belang dat dit verse product zo min mogelijk inboet aan kwaliteit gedurende het logistieke traject.

DSCN4972-2

DE CURSUS: IN HET KORT

Kwaliteitsmedewerker in de Praktijk

Temperatuurbeheersing (koeling & warmte) en een gesloten koelketen zijn verreweg de belangrijkste methoden om kwaliteit van fruit te borgen. De cursus Kwaliteitsmedewerker & de Praktijk behandelt het volledige keuringsproces, waaronder transport en conditioneringskeuring. Daarnaast komt de algehele kwaliteitscontrole en het product aan bod.

De cursus wordt verzorgd door topprofessionals uit het werkveld. Vanuit deze dagelijkse praktijk dragen zij naast een stuk gedegen kennis ook voorbeelden en vraagstukken vanuit de real-life praktijk aan. De opgedane kennis pas je direct toe in de praktijk waar een container met fruit gelost wordt en die jij inspecteert!

Programma

Dagdeel 1: 16 november

Kwaliteitsmedewerker - Dag 1

Dagdeel 2: 30 november

Kwaliteitsmedewerker - Dag 2

Locatie

De cursus vindt plaats op de Fruit Tech Campus in Geldermalsen. Voor inspectie in de praktijk bezoeken we twee praktijklocaties waar containers gelost worden die jij inspecteert!

Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je het certificaat 'Kwaliteitsmedewerker & de Praktijk’ van Fruit Tech Campus powered by HDG Academy.

De cursus Kwaliteitsmedewerker & de Praktijk is een initiatief van:

FTC x HDG

Geïnteresseerd?

Meld je aan via onderstaande knop aan voor de cursus Kwaliteitsmedewerker & de Praktijk

Meer informatie?

Neem persoonlijk contact op met Lisanne van Haarlem
via [email protected] of +31 6 18 27 67 08

DSCN4973-2