De cursus Precisie Fruitteelt is een onmisbare cursus voor alle fruitteelt ondernemers en medewerkers die met precisie fruitteelt hun opbrengst willen vergroten. Onze onafhankelijke experts en telers vertellen je in deze cursus alles wat je moet weten om precisie fruitteelt succesvol te implementeren. 

In deze cursus, die in totaal vijf dagdelen beslaat, hoor je het eerlijke verhaal over de technische, theoretische en financiële aspecten van precisie fruitteelt. Je gaat zelf aan de slag met geavanceerde technieken zoals datagestuurd wortelsnijden, precisie spuiten en autonoom rijden. Deze cursus komt rechtstreeks uit de praktijk, want we werken samen met de beste precisie fruittelers. Meld je nu interessee en start binnenkort met de cursus Precisie Fruitteelt

Data: Onbekend
Locatie: Fruit Tech Campus | Oudenhof 40, Geldermalsen en praktijklocaties

Voor Nederlandse werkgevers die premie betalen aan het fonds Colland Arbeidsmarkt:
* Ondernemers met een werkgeversnummer bij Colland kunnen aanspraak maken op een vergoeding van 50% van de cursuskosten, terwijl werknemers tot 85% vergoeding kunnen ontvangen. Zie kader tegemoetkomingen.

Visuals_website-02
Visuals_website-03
Visuals_website-04
Visuals_website-05
5 dagdelen
Fruit Tech Campus,
Geldermalsen
€ 1.745,-
Incl. lesmateriaal
Excl. btw*
Nederlands
Ontwerp zonder titel (11)
Wortelsnoeien

CURSUS IN HET KORT

De cursus Precisiefruitteelt is er voor alle fruitteeltondernemers en – medewerkers, adviseurs, leveranciers & fabrikanten die weten dat precisiefruitteelt een essentieel onderdeel gaat worden van de fruitteelt van de toekomst. Wil je precisiefruitteelt beter begrijpen en toe kunnen passen op het bedrijf waar je werkzaam bent, dan past deze cursus bij jou.

WAAROM DE CURSUS PRECISIE FRUITTEELT

PRAKTISCH EN INHOUDELIJK

MEER RESULTAAT

DE BESTE EXPERTS

Na het volgen van de cursus Precisie Fruitteelt ben je zowel praktisch als inhoudelijk volledig onderlegd in precisie fruitteelt. Je bezit alle kennis om deze innovatieve methode succesvol toe te passen in jouw werk.
Het beheren van boomgaarden op individueel boomniveau leidt tot aanzienlijk meer resultaat. Deze aanpak verbetert niet alleen de efficiëntie, homogeniteit en productie, maar zorgt bovenal voor meer opbrengst.
In deze cursus werk je samen met de beste experts en precisie fruittelers. We hebben deze cursus dan ook samengesteld met Aurea Imaging, CAF en Agromanager.

PROGRAMMA

EXPERTS UIT DE PRAKTIJK

In elke bijeenkomst bespreken we use-cases van de verschillende vormen van precisie fruitteelt. We zoomen in op het financiële aspect, bespreken waarom bepaalde beslissingen zijn genomen en hoe je met deze specifieke vorm kunt starten. Samen met de precisie fruitteler bespreken we de ervaringen, de hindernissen en de opbrengst. 

De cursus Precisiefruitteelt is een initiatief van de Fruit Tech Campus onder inhoudelijke leiding van Laurens Tack, precisiefruitteler en oprichter van Agromanager. Daarnaast nemen diverse experts je mee in de voorbeelden en vraagstukken uit de praktijk.

LOCATIE

CERTIFICAAT

De cursus vindt plaats op de Fruit Tech Campus in Geldermalsen, Oudenhof 40.

Na afronding van de cursus ontvang je het certificaat 'Cursus Precisiefruitteelt’ van Fruit Tech Campus powered by Agromanager.

PROGRAMMA

Dagdeel 1

Dagdeel 2

Dagdeel 3

Het fundament van precisie fruitteelt

DAGDELEN_Tekengebied 1

Het fundament van precisie fruitteelt

DAGDELEN-02

Datagestuurd wortelsnijden

DAGDELEN-03

Dagdeel 4

Dagdeel 5

Precisie Spuiten

DAGDELEN-04

Autonoom rijden

DAGDELEN-05

TEGEMOETKOMING PRIJS

ONDERNEMER

WERKNEMER

Ben jij fruitteelt ondernemer, heb je een werkgeversnummer bij Colland én wil je deelnemen aan deze cursus?

Dan kom je in aanmerking voor een vergoeding vanuit Colland. Deze vergoeding is 50% van de cursusprijs voor jou als ondernemer. Vul op het aanmeldformulier van deze cursus de juiste gegevens in, en deze vergoeding wordt automatisch verrekend op de factuur.

Ben jij fruitteelt werknemer, heeft jouw werkgever een werkgeversnummer bij Colland én wil je deelnemen aan deze cursus?

Dan kom je in aanmerking voor een vergoeding vanuit Colland. Deze vergoeding is 85%. Kom jij in aanmerking voor de vergoeding? Kijk op de website van Colland.

WhatsApp Image 2022-10-10 at 10.23.22 AM

LEREN AAN DE FRUIT TECH CAMPUS

De Fruit Tech Campus is dé Nederlandse fruit opleider met een focus op innovatie. Met meer dan 60 toegewijde experts die dagelijks met fruit werken, onderscheidt de Fruit Tech Campus zich door een praktijkgerichte benadering en de inzet van echte professionals als trainers.

Onze unieke focus op data en technologie, gecombineerd met praktische fruit kennis, stelt elke deelnemer in staat om de fruitverwerker van de toekomst te worden.

FOCUS OP PRAKTIJK

ECHTE VAKMENSEN ALS TRAINER

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Onze cursussen combineren theorie en praktijk, maar zijn altijd gefocust op de praktijk.

De meer dan zestig experts van Fruit Tech Campus zijn dagelijks werkzaam in de fruitsector.

Met onze focus op tech en data maakt elke deelnemer zich klaar voor de toekomst