Hét executive programma voor de fresh produce industrie

De wereld van Fresh Produce verandert razendsnel. Aan de senior manager de taak inzichten te verkrijgen in de recente ontwikkelingen en deze te vertalen naar de context van het eigen bedrijf. Ben jij een innovatieve senior manager in deze sector die zich verder wil ontwikkelen? Dan is het Executive Program ’Strategic Innovation in Fresh Produce’ echt iets voor jou!

Strategic Innovation Program

Het Executive Program is een leergang voor senior managers uit de Fresh Produce Sector. Het programma richt zich op strategische innovatie en vernieuwing die direct bijdragen aan de strategische koers van de onderneming. Hiertoe biedt het programma inhoudelijke inspiratie op tal van nieuwe ontwikkelingen binnen de sector.

Vegan diet and mental function concept as a psychiatric or psychiatry symbol of the effects on the brain  and mood by eating plant based food with 3D illustration elements.

Opzet Programma

Docenten, hoogleraren en experts dagen de deelnemers tijdens de verschillende modules uit om na te denken over onderwerpen zoals onderstaande.

De deelnemers ontwikkelen gedurende het programma een strategisch innovatieplan voor de eigen bedrijfssituatie, onder begeleiding van een coach.

Duurzaamheid
Data & Digitalisering
Retailtrends
Consumenten
Inkoop Dynamiek
Branding

Modules

Modern business, man owner work in eco farm, new normal, mobile tech for growing organic fruits. Glad millennial handsome man typing on tablet, talking by phone, checking harvest in apples garden

 

Het programma bestaat uit zes modules die ieder een eigen thema en doel bevatten. Een onderdeel van het Executive Program is een gezamenlijke buitenlandse studiereis. Tijdens de reis zullen de deelnemers praktische ervaring van onderwerpen, welke gedurende de modules aan de orde zijn gekomen, opdoen. Tijdens alle modules staat het verkrijgen van inspiratie en het reflecteren op het eigen strategisch innovatieplan centraal. In totaal heeft het Executive Program 'Strategic Innovation in Fresh Produce' een duur van 14 dagen en een doorlooptijd van 9 maanden.

Start: Wordt gepland

Program-tabel-Executive

Certificering

Het programma is opgebouwd als non-degree leertraject. Na afronding van het Executive Program ontvangt elke deelnemer een getuigschrift.

Investering

De investering voor het Executive Program 'Strategic Innovation in Fresh Produce' bedraagt €15.000 excl. btw per deelnemer. Deze prijs is inclusief persoonlijke en professionele begeleiding, opleidingsmaterialen en de unieke buitenlandse reis, incl. lunch, diner en overnachtingen.

 

Subsidiemogelijkheid

Deelnemers die werken bij bedrijven die aangesloten zijn bij Handel Groeit, komen in aanmerking voor een subsidie op dit programma van €1.000 per deelnemer.

Deelnemers werkzaam bij Next Gen Companies van de Fruit Tech Campus ontvangen een voordeel van €1.500 per deelnemer.

Het executive Programma is een iniatief van:

In samenwerking met:

FTC-basis-RGB
EFMI
Logo klein - Handel Groeit[73]

Met bijdrage van de Universiteit Twente, Open Universiteit, Technische Universiteit Eindhoven, Radboud Universiteit en diverse CEO's uit de Fresh Produce Sector.

Geïnteresseerd?

Meld je via onderstaande knop aan voor het executive program of bekijk de flyer!

Meer informatie?

Neem persoonlijk contact op met Mireille Gijsberts via [email protected]

shutterstock_90498196-removebg-laag