START 23 NOVEMBER

Dé cursus over fertigatie

Wil jij een optimale fertigatiestrategie toe kunnen passen op jouw bedrijf? Voor een gezond en goed producerend gewas zijn naast water en meststoffen, ook bodem en technologische kennis van het systeem van belang. Deze cursus geeft jou de essentiële kennis en kunde die je direct kunt toepassen in jouw eigen praktijk.

Deze cursus maakt van jou een fertigatie specialist!

 

fertigatie

Vaktechnische cursus

PAV_9090

Gedreven vanuit de sterke behoefte van de fruitteler beoogd Fruit Tech Campus powered by Aeres en Proeftuin Randwijk aan te sluiten met een stevige cursus ‘Fruit & Watermanagement: Fertigatie’. 

Fertigatie in de fruitteelt is meer dan alleen water geven en meststoffen toevoegen. Gedegen kennis van hoe de installatie technisch in elkaar zit, de invloed van de waterkwaliteit, en ook welke onderdelen van een bodemanalyse relevant zijn voor de instelling van het fertigatiesysteem, is van belang om een gezond en goed producerend gewas te krijgen. Ook de water- en voedingsbehoefte van de boom in diverse stadia van de teelt behoren tot de basis van een optimale fertigatiestrategie.  

FTC-Tabel-Fertigatie-Thema's&Planning
FTC-bedrijfsleven & Aeres Hogeschool
ProeftuinRandwijk-logo-rgb

Geïnteresseerd?

De cursus Fruit & Watermanagement: Fertigatie gaat in het najaar van 2021 van start. Meld je via onderstaande knop definitief aan.

Meer informatie

Neem persoonlijk contact op met Mireille Gijsberts (programma manager educatie) via 06 20 54 13 23 of gijsberts@fruittechcampus.nl voor meer informatie of bekijk onze brochure met de huidige educatie activiteiten hier.

fertigatie appel