Dé kennis & kunde voor toekomstige fruittelers

Herken jij je zelf hierin?

  • Schoolverlater, instromer of werkende in de fruitsector die het vak wil leren of zichzelf verder wil ontwikkelen
  • Passie voor fruitteelt, data en techniek
  • Bovenop de nieuwste technieken én innovaties in de fruitsector willen zitten
  • Willen leren van de experts uit het werkveld

Dan is de opleiding Fruitteelt & Ondernemen echt iets voor jou!

Meld hieronder je interesse voor de start in april 2023.

3
PAV05167

Een goede fruitteeltopleiding vindt plaats in de praktijk. De vraag naar een opleiding waarbij teelt, technologie en data-ontwikkelingen centraal staan groeit. Gedreven vanuit die behoefte door bedrijven in de fruitteelt beoogd de Fruit Tech Campus daarom de opleiding Fruitteelt & Ondernemen te ontwikkelen, waar de nieuwe generatie wordt voorbereid op de toekomst van de fruitsector. Een toekomst die vele uitdagingen kent zoals beschikbaarheid van water, arbeid en de toepassing van gewasbescherming.

VOOR WIE IS DE OPLEIDING?

Schoolverlaters die het vak willen leren
Instromers in de branche die het vak willen leren
Werknemers in de branche die zich verder willen ontwikkelen

Een terugblik op de versnelde opleiding Teelt & Tech

De Fruit Tech Campus zie ik als een mooie aanvulling op de MBO-3 fruitopleiding. Het is allemaal heel praktisch, informatief en nuttig. Deze opleiding doe je dus echt niet voor niets!

HR-zachtfruit-vanAs-Tricht-YvonvanDriel-A3Impressies-Remarkable-6931-scaled-3

Suzan
Student Teelt & Tech

Ik ben niet iemand van de boeken. Ik wil gewoon lekker werken en in de praktijk leren. Tijdens de themaweken krijgen we een aantal dagen theorie. Vaak komen er mensen van verschillende bedrijven en organisaties iets over het thema vertellen. Hierdoor kunnen we de geleerde theorie gelijk in de praktijk toepassen.

WEB-Elstar-YvonvanDriel-A3Impressies-Remarkable-Lienden-6722WEB

Jorn
Student Teelt & Tech

WhatsApp Image 2022-10-10 at 10.23.22 AM

Leren aan de Fruit Tech Campus

Met samenwerkingsverbanden in de fruitketen en in het mbo- en hbo-onderwijs, is de Fruit Tech Campus voorloper in innovatief onderwijs. Het programma van de opleiding is gestoeld op de Teelt Innovatie Roadmap die is opgesteld door de brancheorganisatie, telers en ketenpartijen van onze sector. De opleiding wordt verzorgd door experts die dagelijks met beide benen in de praktijk staan. Zowel theorie als de toepassing ervan vindt plaats in de echte praktijk, en op diverse locaties en natuurlijk op en rond onze eigen Innocation Hub, waar de nieuwste technieken en innovaties een plek krijgen!

WAT WORDT JOUW VOLGENDE STAP?

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in de Fruitteelt Vakopleiding of op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Lisanne van Haarlem via vanhaarlem@fruittechcampus.nl