Dé kennis & kunde voor toekomstige fruittelers

Ben je werkend in de (zacht)fruitteeltsector én wil je je hierin verder ontwikkelen? Of wil je in de toekomst in de sector gaan werken én het vak fruitteelt en het ondernemen hierin (beter) leren? Dan is deze vakopleiding Fruiteelt & Ondernemen er voor jou! 

Modules
1 - Vitale bodem, 2 - Gezond gewas, 3 - Ondernemerschap

Startdata
Module 1: Vitale bodem - nader te bepalen

Module 2: Gezond gewas - nader te bepalen 

Module 3: Ondernemerschap - juni 2024

Aanmelden voor module 3 is nog mogelijk. Geïnteresseerd in een van de andere modules? Laat het ons weten via de knop hieronder!

Kosten
€ 2.850,- per module/cursus, incl. lesmateriaal, excl. btw.

PAV05167

Technologische ontwikkelingen, wet- en regelgeving, water en arbeid hebben impact op het werken in de fruitteeltsector. Goed gekwalificeerde mensen die meegroeien met deze uitdagingen zijn van groot belang voor de toekomst van onze fruitsector!  

De fruitteeltsector vraagt voor haar toekomstige ondernemers én werknemers om weer een echte vakopleiding. Specifiek, in én met de praktijk over (het ondernemen in) de teelt van (zacht)fruit, van vandaag én morgen. 

De opleiding

  • Toonaangevende professionals en experts verzorgen de vakopleiding met actuele kennis & kunde, en inspireren de deelnemers met voorbeelden en vraagstukken vanuit de real-life praktijk.
  • Maximale support en erkenning vanuit het bedrijfsleven en de brancheorganisatie.
  • Deelnemers leren van elkaar.
  • De inhoud van de opleiding is volledig vakgericht.
  • Na afronding van de opleiding of elke cursus ontvang je een certificaat.  
  • De modules zijn ook los te volgen. 
PAV05277

DÉ OPLEIDING VOOR JOU?

Om deel te kunnen nemen aan de vakopleiding Fruitteelt & Ondernemen:

Ben je werkzaam in de grondgebonden (zacht)fruitteeltsector? (niet vereist)
Wil je aan het werk in de teeltsector?
Functioneer je op minimaal havo/vwo/mbo-niveau?
WhatsApp Image 2022-10-10 at 10.23.22 AM

Leren aan de Fruit Tech Campus

De vakopleiding Fruitteelt & Ondernemen is een initiatief van de Fruit Tech Campus in samenwerking met het bedrijfsleven en de brancheorganisaties. 

Met samenwerkingsverbanden in de fruitketen en in het mbo- en hbo-onderwijs, is de Fruit Tech Campus voorloper in innovatief fruitonderwijs. Het programma van deze  vakopleiding is gestoeld op de Teelt Innovatie Roadmap die is opgesteld door de brancheorganisatie, telers en ketenpartijen van onze sector. De opleiding wordt verzorgd door topprofessionals en experts die dagelijks met beide benen in de praktijk staan. Zowel theorie als de toepassing ervan vindt plaats in de echte praktijk, op diverse locaties en natuurlijk ook op en rond de Fruit Tech Campus, waar de nieuwste technieken en innovaties een plek krijgen! 

Een terugblik op de versnelde opleiding Teelt & Tech

De Fruit Tech Campus zie ik als een mooie aanvulling op de MBO-3 fruitopleiding. Het is allemaal heel praktisch, informatief en nuttig. Deze opleiding doe je dus echt niet voor niets!

HR-zachtfruit-vanAs-Tricht-YvonvanDriel-A3Impressies-Remarkable-6931-scaled-3

Suzan
Student Teelt & Tech

Ik ben niet iemand van de boeken. Ik wil gewoon lekker werken en in de praktijk leren. Tijdens de themaweken krijgen we een aantal dagen theorie. Vaak komen er mensen van verschillende bedrijven en organisaties iets over het thema vertellen. Hierdoor kunnen we de geleerde theorie gelijk in de praktijk toepassen.

WEB-Elstar-YvonvanDriel-A3Impressies-Remarkable-Lienden-6722WEB

Jorn
Student Teelt & Tech

WAT WORDT JOUW VOLGENDE STAP?

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in de Vakopleiding Fruitteelt & Ondernemer of op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Lisanne van Haarlem via [email protected]