Ontek jouw (fruit)talent tijdens de Fruit & Tech Talentendagen!

25 & 26 november 2022

Ontmoet vacatures, opdrachten en de beste werkgevers in #fruit, #data & #technologie

Speed solliciteren met de koplopers uit de branche

Gratis eten en drinken!

Social FTT - Nieuwe datum
PAV05167

Het evenement

De afgelopen 2 jaar heeft de Fruit Tech Campus een breed netwerk aan talenten opgebouwd. Uit dit netwerk komen regelmatig vragen over studeren, stagelopen of werken in #Fruit, #Technologie en #Data. Daarom organiseert de Fruit Tech Campus de Fruit & Tech Talentendagen.

Kom naar deze dagen en ontmoet de toekomst van de fruitbusiness. Wij helpen young professionals en studenten verder in hun carrière en maken verbinding met het bedrijfsleven.

Ontmoet & ontdek

Op de Fruit & Tech Talentendagen kun je kennismaken met verschillende bedrijven uit de #fruit, #data & #technology branche, waaronder:

FTT - De Groot@72x-100

De Groot Fresh Group
De Groot fresh group, sinds 1930, is een toonaangevend internationaal familiebedrijf in groenten en fruit. Met ruim 250 collega’s en diverse vestigingen bieden ze dagelijks een gespecialiseerd assortiment in de hoogste kwaliteit qua versheid en service.

FTT - Vogelaar@72x-100

Vogelaar Vredehof
LEKKER HARDFRUIT VOOR ELK MOMENT: Dat is de visie van Vogelaar Vredehof. Daarom zorgen ze samen met klanten en leveranciers dat ze elke dag samen de beste in hardfruit zijn. Klanten en partners kunnen erop rekenen dat Vogelaar Vredehof elk dag klaar staat om topkwaliteit te leveren.

FTT - Coroos@72x-100

Coroos
De kerncompetentie van Coroos is het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. Zijn kwaliteitsproducten vinden hun weg naar de consument via de supermarkten van Europese retailpartners. Van premium- tot huismerk- en basis producten, in elk segment levert Coroos de juiste kwaliteit tegen de beste prijs.

FTT - Greefa@72x-100

Greefa
Greefa is marktleider in sorteertechnologie. Vanuit het hoofdkantoor in Tricht innoveren en produceren ze sorteer- en verpakkingsoplossingen voor fruit en groente voor een wereldwijde klantenkring. Zo dragen zij hun steentje bij aan een efficiënte en duurzame keten om een groeiende wereldbevolking van groenten en fruit te voorzien. De sorteer- en verpakkingsoplossingen van Greefa zijn de meest geavanceerde in de markt.

FTT - Abemec@72x-100

Abemec
Abemec is een gespecialiseerd landbouwmechanisatiebedrijf voor Nederland met 23 vestigingen. Met specialisten bieden zij veehouders, akkerbouwers, tuinbouwers, fruittelers en loonwerkers een breed pallet aan topmerken. Met hun brede pakket services, vakbekwame monteurs en rijk uitgeruste servicebussen zorgen zij voor alle voorkomende vormen van onderhoud en reparatie, mobiel en dichtbij.

FTT - FruitMasters@72x-100

FruitMasters
FruitMasters is een afzetorganisatie waarbij ruim 400 fruittelers zijn aangesloten en waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Geldermalsen. FruitMasters draagt zorg voor de vermarkting van hun fruit in zowel het binnenland als in het buitenland. Daarbij begeleidt FruitMasters het fruit vanaf de teelt tot aan de aanschaf door de consument. Van sorteren en verpakken tot en met marketing en winkelvloerpresentatie.

De Groot Fresh Group-Keur

Het programma

  • Een stage- & banenmarkt
  • Lezingen/bedrijfspresentaties 'studeren voor en werken in #Fruit, #Tech & #Data'
  • Proeflessen
  • Speed solliciteren

Innocation Hub

De Fruit & Tech Talentendagen zullen plaatsvinden in de gloednieuwe Innocation Hub van de Fruit Tech Campus. Deze unieke locatie is hét centrale punt waar educatie en innovatie samenkomen op het gebied van #fruit, #data en #technology.

Atrium

Zet jij jouw talent in voor de fruitsector?

Meld via onderstaande formulier jouw interesse voor de Fruit & Tech Talentendagen.
De fruitsector en de Fruit Tech Campus blijven zich ontwikkelen, jij toch ook?!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Meer informatie?

Heb je vragen over de Fruit & Tech Talentendagen, neem dan contact ons op met via communication@fruittechcampus.nl