Word jij de duurzame fruitteler?

Deze opleiding is er voor (toekomstige) fruittelers die weten dat duurzaam opereren nodig is om toekomstbestendig te zijn. In 10 lesdagen werk je toe naar jouw eigen businessmodel dat bijdraagt aan een duurzame bedrijfsvoering. Je wordt hierbij gevoed door trends & ontwikkelingen, kennis & kunde en inspiratie & ervaringen vanuit het bedrijfsleven.

Photovoltaic,Panels,On,A,Slanted,Roof,And,Fruit,Tree,Flowers

De opleiding De Duurzame Fruitteeltondernemer is een initiatief van de Fruit Tech Campus powered by De Coöperatieve Betuwse Fruitmotor & het bedrijfsleven, en in samenwerking met Hogeschool Saxion en Aeres Hogeschool.

FTC-basis-RGB
Logo Fruitmotor
Logo Aeres
Logo Saxion
Bij & bloesem

De cursus in het kort

Start: 2e kwartaal 2023, datum n.t.b.

Eigen bijdrage €500,-.

7 modules

10 lesdagen in 12 weken

8 inspiratie excursie

Direct resultaat

Tijdens de opleiding pas je het geleerde en de opgedane inspiratie direct toe door jouw eigen duurzame businessmodel op te stellen. Je wordt hierbij uitgedaagd door studenten van Aeres Hogeschool die jou ook helpen in het behouden van een frisse blik op de zaken, en ondersteund door een persoonlijke coach.

Toekomstscenario's

Diverse kopstukken uit de fruitsector nemen jou mee in het waarom en het belang van duurzaam opereren in de fruitteelt. Zij laten jou vanuit de praktijk de trends, ontwikkelingen & innovaties zien, en schetsen de toekomstscenario’s.

Inspiratie

Gedurende het programma ga je samen met de andere deelnemers naar diverse bedrijven en ondernemers in de fruitsector die jou vertellen en laten zien met welke businessmodellen zij bijdragen aan een duurzame bedrijfsvoering.

In de praktijk ontmoet je bedrijven met verschillende invalshoeken:

  • Technologie
  • Sociaal ondernemen
  • Teelt & verwerking
  • Agroforestry
  • Maatschappelijke bedrijfsvoering
  • Biologische fruitteelt
Modules
IMG_0167

Aanmelden?

Wil jij de duurzame fruitteeltondernemer worden? Meld je dan snel aan voor de opleiding Duurzame Fruitteeltondernemer!