Skip to main content

Vergaderen in het hart van de Fruitregio

Vergader op een unieke plek in het hart van de fruitregio. Moderne faciliteiten, een inspirerende omgeving en alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Boek vandaag nog jouw ruimte op de Fruit Tech Campus!
Midden in de tech
Je kunt op onze Campus niet om de innovatie heen. Als je er toch bent, bekijk dan ook ons Fruit Tech Lab en Dark Fruit Factory.
Vriendelijk & voordelig
Bij ons betaal je niet de hoofdprijs, verre van. Ons overzichtelijke vergaderarrangement maakt vergaderen op de Campus leuk voor iedere portemonnee.
Voorzien van alles
Onze locatie beschikt over de nieuwste vergadertechnologieën en hoogwaardige voorzieningen.
De perfecte locatie
De Fruit Tech Campus is perfect gelegen. Midden in het fruit en op maar 4 minuten rijden vanaf de A2.
Investeer in de sector
Onze Stichting heeft geen winstoogmerk. Alle opbrengsten komen geheel ten goede aan de fruitsector in de vorm van educatie en innovatie.

Ruimtes

The Knowledge center

Tot 22 personen

The Knowledge Centre is de perfecte locatie voor een workshop, lesdag of vergadering tot zestien personen. Er zijn in deze mooie ruimte verschillende (vergader)opstellingen mogelijk.

The Board Room

Tot 12 personen

The Boardroom is de grootste afgesloten ruimte op de Campus en uitermate geschikt voor workshops, presentaties en vergaderingen tot en met 12 personen.

The Boomgaard

Tot 50 personen
Vergaderen tussen het fruit, hoe inspirerend is dat? Deze optie is alleen beschikbaar in de zomermaanden, dus wees er snel bij.

Het Atrium

Tot 150 personen
In ons atrium komen ideeën tot leven. Deze centrale zaal in het hart van de Fruit Tech Campus is bij uitstek geschikt voor presentaties en vergaderingen vanaf 15 personen.

De Nishut

Tot 16 personen
De Nishut is ideaal voor een creatieve brainstorm. Is het mooi weer? Dan zetten we de deur open en heb je een inspirerend vrij uitzicht over de boomgaard.

    “Tijdens de vergadering werden we goed verzorgd, konden we onbeperkt fruit eten en zorgden alle faciliteiten voor een succesvolle meeting. Bedankt!”

    Naam Achternaam – Nederlandse Fruittelers Organisatie, NFO

    Huur een ruimte

    Naam
    MM slash DD slash JJJJ