Koelen & Bewaren
-
Voor koelers & bewaarders van fruit
-
5 cursusdagen
18 maart, 25 maart, 1 april, 8 april, 15 april en 22 april -
Fruit Tech Campus, Geldermalsen
-
€ 1.795* exclusief btw
-
Tegemoetkoming mogelijk tot maximaal 85% via Colland
-
Nederlands
Over de cursus
Het programma
Na het volgen van deze cursus ben jij in staat vanuit strategie de beste operationele beslissingen te nemen in het bewaren van fruit. Jij levert de juiste en beste kwaliteit fruit aan jouw afzetmarkt!
Tijdens de cursus nemen we je mee in het proces van aanwijzen van het bewaar- of kwaliteitsdoel naar product en technologie, om vervolgens in combinatie de slag te maken naar jouw praktijk.
De cursus in het kort:
Bewaar-kwaliteitsdoel & Ketendefinitie
Aanwijzen van
- Kwaliteit
- Periode
- Termijn
Technologie
- Impact na-oogst technologieën
- Welke technologie is nodig?
- Checks: wat heb je nodig aan tools en waarom?
Product
- Fysiologie
- (Invloed van) Initiële kwaliteit
- Welke condities zijn nodig?
De praktijk: hoe bewaren?
- Gebreken: van herkenning & oorzaken naar condities
- Vruchtkwaliteit
- Hoe bewaren & meten?
Praktische informatie
De cursus vindt plaats op onderstaande data en tijden. Daarnaast kun je mogelijk gebruik maken van aantrekkelijke vergoedingen via HandelGroeit en Colland Arbeidsmarkt. Bekijk de voorwaarden om te zien of je in aanmerking komt voor subsidie.
-
18/03Cursusdag 15.30 – 20.00 uur
-
25/03Cursusdag 15.30 – 20.00 uur
-
01/04Cursusdag 15.30 – 20.00 uur
-
08/04Cursusdag 15.30 – 20.00 uur
-
15/04Cursusdag 15.30 – 20.00 uur
-
22/04Cursusdag 15.30 – 20.00 uur

Deze cursus komt mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van maximaal 40% van HandelGroeit. Kijk op de website van HandelGroeit.

Ben jij fruitteeltmedewerker en heeft jouw werkgever een Colland-nummer? Dan kun je mogelijk tot 85% vergoeding krijgen voor deze cursus. Check de voorwaarden op de Website van Colland Arbeidsmarkt.
De experts
De cursus Koelen & Bewaren is een initiatief van Fruit Tech Campus in samenwerking met Nekovri Talenten College en onder inhoudelijke leiding van Frank van de Geijn, Fruit Bewaring & Advies.

Frank van de Geijn


Meld je aan voor de Cursus Koelen & Bewaren
Meld je aan voor de Cursus Koelen & Bewaren. Nog vragen? Die beantwoorden we heel graag!
