PAV_9004_1

Werkbezoek Sectoraal en Regionaal LLO-netwerk

Het sectoraal en regionaal LLO-netwerk brengt op 30 maart a.s. een werkbezoek aan de Fruit Tech Campus. De brancheaanpak voor personeelstekorten door samenwerking en scholing staat hierin centraal.

Binnen de Nederlandse fruitteeltsector wordt hard gewerkt aan het bevorderen van Leven Lang Ontwikkelen. Kennisuitwisseling staat centraal en om dit te realiseren, is door ondernemers de Fruit Tech Campus opgericht. Er was binnen de fruitsector veel behoefte aan scholing op een kleinschalige, hoogwaardige en technisch gedreven manier. De Fruit Tech Campus voorziet in deze behoefte door een combinatie van eigen opleidingsaanbod en scholing van verschillende onderwijsinstellingen om zo de sector toekomstbestendig te maken.

Tijdens het werkbezoek krijgen deelnemers van het Sectoraal en Regionaal LLO netwerk een rondleiding en daarbij alles te horen over de huidige en toekomstige activiteiten van de Fruit Tech Campus. Hoe verzorgt de Campus een succesvolle samenwerking tussen bedrijven en onderwijsinstellingen? Op deze en nog veel meer vragen krijgt u antwoord. Het werkbezoek sluit af met een verzorgde maaltijd die de kracht van de sector weerspiegelt.

Vanwege de beperkte capaciteit op de Campus is het mogelijk voor 100 personen om deel te nemen aan dit werkbezoek. Schrijft u zich daarom vooraf in via onderstaande link.