Ben jij op zoek naar een medewerker Teelt & Tech in opleiding?

Wij helpen jou!

De Fruit Tech Campus heeft de vacatures Vakbekwaam Medewerker én Vakexpert Teelt & Tech opgesteld.
Je kunt deze hier downloaden:

en passend maken voor jouw situatie. Maak jouw bedrijf en vraag naar medewerkers vervolgens zichtbaar door de vacature te plaatsen op jouw website, social media en off-line kanalen.

Dowloads

Download hieronder flyers om uit te printen en op te hangen, plaats ze op uw website of gebruik ze op social media.

Flyers

Klik om te vergroten
Klik om te vergroten
Klik om te vergroten
Klik om te vergroten
Klik om te vergroten

Social media

Klik om te vergroten
Klik om te vergroten
Klik om te vergroten

Laat horen wat u te bieden heeft

Laat horen én zien aan leerlingen én potentieel werkzoekenden wat de fruitteeltsector en specifiek jouw bedrijf te bieden heeft!

Onder fruitteeltbedrijven is een tekort aan voldoende en gekwalificeerde medewerkers. Fruitteeltbedrijven zijn dan ook altijd op zoek naar goed opgeleid personeel. Fruit Tech Campus speelt hierin een belangrijke rol door werk te maken van vernieuwing van fruitonderwijs. Zo zorgen we voor nieuwe instroom in de sector, bedrijven met goed opgeleid personeel en leerlingen met een baan en opleiding met toekomst.

Wil jij jouw (toekomstig) medewerker óók laten leren op jouw bedrijf?

Wordt dan een erkend leerbedrijf!

Naast dat het voor mbo-studenten verplicht is het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf, levert het jou als erkend leerbedrijf voordelen op:

  • Opleiden is een leuke manier om leergierige en gemotiveerde medewerkers in huis te halen. Veel studenten gaan na hun opleiding aan het werk bij hun leerbedrijf.
  • Studenten hebben een frisse kijk op jouw bedrijf en nemen actuele kennis en nieuwe inzichten met zich mee.
  • Studenten werken direct mee in jouw bedrijf. Je hebt plezier direct plezier van vakmensen in opleiding op de werkvloer.
  • Studenten wisselen ervaringen met elkaar uit. Via hen kun je jouw aantrekkingskracht als werkgever vergroten.
  • Het speciale beeldmerk dat je op jouw bedrijfsauto, briefpapier, website, enzovoorts mag gebruiken geeft een positieve uitstraling op jouw klanten.

Om een erkend leerbedrijf te worden vraag je erkenning aan via de site van SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven)

Als erkend leerbedrijf kom je in aanmerking voor subsidie voor het opleiden van jouw medewerker!

Met de subsidieregeling Praktijkleren stimuleert het ministerie van OCW erkende leerbedrijven om leerbanen aan te bieden. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voert de subsidieregeling uit. De regeling geldt onder andere voor bedrijven die een BBL-student in een leerwerktraject zoals Teelt & Tech van de Fruit Tech

Meer informatie

Meer informatie vind je op de site van RVO/hier: https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidieregeling-praktijkleren

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Mireille Gijsberts (programma manager) via Gijsberts@fruittechcampus.nl of 06 20 54 13 23.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.