FruitVillage: gezond wonen & werken met perspectief

FruitVillage is een innovatieve oplossing voor hoogwaardige huisvesting van internationale medewerkers werkzaam in de fruitsector in Geldermalsen. FruitVillage komt wordt gerealiseerd naast de Fruit Tech Campus en wordt onderdeel van het Fruit Tech Business Park, op 500 meter loop- of fietsafstand van FruitMasters. FruitVillage is een initiatief van VanDoorn Living.

Wonen, leren en werken

Het plan is om FruitVillage te ontwikkelen als een 4 hectare woon-, leer- en werkomgeving aansluitend aan de Fruit Tech Campus. Onderdeel is 10%  voor short-stay voorzieningen, onder andere voor (internationale) studenten die een opleiding volgen op de Fruit Tech Campus of stage lopen bij bedrijven in de fruit & tech sector in dé fruitgemeente van Nederland.

Onderdeel van FruitVillage is dat er centrale faciliteiten en ruimtes zijn. Deze faciliteiten zijn ook te gebruiken voor activiteiten van de Fruit Tech Campus, fruit-gerelateerde bedrijven en anderen. Dit gebouw met centrale voorzieningen wordt het Campus House genoemd.

Heb je vragen of wil je meer weten over FruitVillage? Kijk dan op www.fruitvillage.nl

LEARN@WORK

In samenwerking met initiatiefnemers wordt gewerkt aan een Learn@Work – programma. Hiermee transformeren we de arbeidsmigrant naar een kennismigrant. Enerzijds omdat de internationale werknemer van de toekomst andere eigenschappen nodig heeft door de toenemende robotisering in de pakstations, technologie speelt hierbij een belangrijke rol. Anderzijds is het een feit dat werknemers steeds moeilijker te vinden zijn. Werken met perspectief op een diploma is de basis.

Learn@Work FTC