Directeur voor 1 Dag

Veel studenten weten nog niet wat ze willen worden ‘als ze later groot zijn’. Laat staan in welke sector ze willen gaan werken. Ben jij die student? En durf jij het wel aan om één dag directeur te zijn van een groot bedrijf in de innovatieve en dynamische Food & Flower industrie? Top, scroll maar door!

shutterstock_2035172978-1

 

Elk jaar in november wordt Directeur voor 1 Dag georganiseerd door de HortiHeroes. Dit jaar in samenwerking met de Fruit Tech Campus, Seed Valley, Greenport Duin- en Bollenstreek, Greenport Aalsmeer en Glastuinbouw Nederland. Ben jij nieuwsgierig naar de op één na grootste industrie van Nederland? Naar hoe er elke dag gewerkt wordt aan een groenere en gezondere wereld, waar iedereen toegang heeft tot verse voeding? Neem dan voor 1 dag plaats op de stoel van één van de directeurs en geef hen jouw (on)gevraagde advies.

“Door mijn deelname aan Directeur voor 1 Dag heb ik mijn eigen netwerk uitgebreid en daarnaast veel geleerd over hoe de organisatie binnen een bedrijf werkt, iets wat je in theorie niet op school kan leren, maar alleen leert door het te zien.”

- DEELNEMER DIRECTEUR VOOR 1 DAG 2021

shutterstock_2167281491-1

Wat ga je doen?

De naam zegt het al: je gaat letterlijk één dag meelopen met een van de grootste directeuren uit de Food & Flower industrie. Je maakt kennis met het bedrijf, de werkzaamheden én krijgt een bedrijfsvraagstuk voorgelegd waar jij jouw onbevangen advies over mag geven! Je draagt daarmee bij aan het toekomstig beleid van de desbetreffende onderneming.

Ben jij...

3de of 4de jaars student van een hbo of universitaire opleiding zijn?

  • nieuwsgierig naar de 2e economie van Nederland, de Food & Flower industrie?
  • ambitieus en wil je wel eens zien wat een directeur de hele dag doet?
  • niet bang om je mening te geven?
  • enthousiast en heb je een oog voor innovatie?

Dan klinkt het alsof jij één van de 25 student-directeuren bent! De volgende editie vindt plaats van 13 t/m 17 november 2023. Je kunt je hiervoor vanaf nu aanmelden! Hierna volgt een korte selectieprocedure. Houd voor meer info onze agenda, LinkedIn, Facebook of Instagram in de gaten.

 

 

shutterstock_2029395866-1

Meedoen als directeur?

Ben jij directeur van een bedrijf in de Food & Flower industrie? En vind jij het waardevol om de volgende generatie directeuren een “kijkje in de keuken” te geven? Geef je dan op voor deelname door te mailen naar [email protected]