Voor anderstalige werknemers is het lastig om de Nederlandse taal op de werkvloer te begrijpen. Vooral de (fruit)vaktermen kunnen als lastig worden ervaren. In januari start daarom de cursus Nederlandse Taal voor Anderstaligen op de Fruit Tech Campus. De deelnemers leren in twintig bijeenkomsten de Nederlandse taal te schrijven, lezen, luisteren en spreken. De complete cursus is gericht op werken in en met fruit.

20190314_corporate-fotografie-HQ 001-klein
GREEFA_Frutas Tono_YourPhoto_014_20122013

DE CURSUS IN HET KORT:

20 bijeenkomsten (startdatum nader te bepalen)

2.5 uur per sessie

Oudenhof 40, Geldermalsen

€250,- (overige kosten zijn gesubsidieerd)

Nederlands (Mogelijkheid om taken in je eigen taal op te pakken)

Hoe maak je je als anderstaligen verstaanbaar binnen een Nederlands fruitbedrijf en hoe kun je het beste omgaan met werkinstructies als je de taal niet voldoende spreekt? Hoe stel je zelf een vraag als je iets nodig hebt? Deze veelvoorkomende vragen binnen fruitbedrijven worden verholpen tijdens de cursus Nederlandse Taal voor Anderstaligen. Werkgevers kunnen hun anderstalige werknemers aanmelden voor de cursus. Bij voldoende aanmeldingen, zullen wij een startdatum plannen.

Afbeelding1-1

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie over de cursus Nederlandse Taal in Fruit kunt u contact opnemen met Lisanne van Haarlem via [email protected].

De cursus Nederlandse Taal in Fruit is een samenwerking van ROC River en de Fruit Tech Campus.

rivor_logo_roc_rgb_kleur-01-e1555594246150