1U8A3935-medium

Eerste editie Future Fruit Forum geslaagd

De eerste editie van het Future Fruit Forum, op donderdag 7 juli, is zeer geslaagd! Ruim 70 geïnteresseerden hebben een middag lang alle kennis rondom “Robotics” opgedaan. Sprekers zoals Han Fleuren (Fleuren Boomkwekerij), Evert Tijssen (Tijssen Accountants) en Roel Steenbergen (Rabobank) vertelden over de kracht van innovatie en technologie op het verleden, heden en de toekomst; Is de boomgaard ready voor robotica? Wat mag dit kosten?

Innovation Techlabs
Naast deze keynotes demonstreerden Abemec, Munckhof Fruit Tech Innovators, Hol Spraying Systems en Greefa hun gloednieuwe robots. Ook gaven Octiva en FieldWork Robotics tijdens de Innovation Labs een pitch over hun technologische ontwikkeling. Beide bedrijven zijn afkomstig uit Europa en focussen zich op een plukrobot voor zachtfruit.

Young Fruit Pro BBQ
Als afsluiting was er een gezellige borrel en BBQ voor ondere andere Young Fruit Pro’s. Er werd gezamenlijk teruggeblikt op een mooie trip naar Italië met een aftermovie.

Ook interesse om mee te gaan op studytrip naar Engeland in 2023? Meld hier alvast je interesse.


Gloednieuwe InnoCation Hub & Nishit
Het Future Fruit Forum markeert een bijzonder moment in de geschiedenis van de Fruit Tech Campus. Dit evenement vindt namelijk als een van de eerste plaats op het Fruit Tech Campus terrein. Harrij Schmeitz, directeur, verteld met veel trots over de prestatie die is geleverd. In twee jaar tijd van tekening naar werkelijkheid. “Dromen kunnen werkelijkheid worden” aldus de directeur van de Fruit Tech Campus.