DALL·E 2024-04-30 11.00.54 - An image depicting a welcoming hostess at the Fruit Tech Campus. The hostess is a middle-aged woman with a friendly smile, wearing a smart casual outf

FTC Vooruit – 3 nieuwe vacatures

De Fruit Tech Campus zoekt maar liefst drie nieuwe teamleden om haar impact in de fruitsector te vergroten: een Social Content Creator, een Office Medewerker en een Event Medewerker.

Bekijk de vacatures hieronder, stuur ze door of reageer zo snel mogelijk. Wie weet kom jij te werken in onze ambitieuze team met maar één doel: de fruitsector vooruit helpen!

Social Content Creator

Om de bekendheid van de Fruit Tech Campus te vergroten, zoeken wij een Social Content Creator. Als Social Content Creator is het jouw taak communicatiemiddelen te ontwikkelen en te beheren, waaronder de website en de sociale media van de Fruit Tech Campus.


Office Medewerker

Om de Fruit Tech Campus organisatorisch te versterken, zoeken wij een Office Medewerker. Als Office Medewerker verzorg je administratieve taken voor de Fruit Tech Campus. Je verwerkt financiële stukken, zoals inkooporders, verkooporders en financiële mutaties, in de administratie.


Event Medewerker

Om de Fruit Tech Campus nog gastvrijer te maken, zoeken wij een Event Medewerker. Als Event Medewerker zorg je voor een gastvrije ontvangst en een prettig verblijf voor de bezoekers aan de campus.


Ben je enthousiast over deze vacatures? Reageer dan zeker, ook als je niet voldoet aan alle eisen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Fruit Tech Campus en toekomstige vacatures? Schrijf je in voor de Connector, onze maandelijkse nieuwsbrief met updates over onze campus.