2024-zonderhny Large

FTC begint 2024 goed: vier(!) nieuwe cursussen

Het lijkt misschien nog ver weg, maar niets is minder waar. In januari start de Fruit Tech Campus met maar liefst vier nieuwe cursussen. Wie 2024 goed wil beginnen, doet dat met een cursus van de Fruit Tech Campus. 

Precisie Fruitteelt – 18 januari

De cursus Precisie Fruitteelt is een onmisbare cursus voor alle fruitteelt ondernemers en medewerkers die hun opbrengst willen vergroten met precisie fruitteelt. Onze onafhankelijke experts en telers vertellen je in deze cursus alles wat je moet weten om precisie fruitteelt succesvol te implementeren.

Vraag meer informatie aan over deze cursus.

Vakopleiding Fruitteelt en Ondernemen – 16 januari

De Vakopleiding Fruitteelt en Ondernemen is de beste manier om je carrière in de fruitteelt te kickstarten. De experts in deze opleiding hebben maar één doel: jou een succesvolle fruitteler maken. Ze leren je alles over gezond gewas, vitale bodem en ondernemerschap. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een gewaardeerd certificaat als erkenning van jouw toewijding en bekwaamheid. Klaar om de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling te zetten? Ontdek de mogelijkheden die onze vakopleiding jou biedt.

Bekijk het volledige programma van deze opleiding.

Cursus Appel Snoeien – Nederlands en Pools – 19 Januari

Dit is de korte, maar krachtige cursus om jouw Nederlandse of Poolse medewerker alles te leren over het snoeien van appelbomen. We organiseren deze cursus met trainers uit het werkveld. Deelnemers gaan mee de boomgaard in, krijgen uitleg en praktische tips, en gaan vooral zelf aan de slag.

Er zijn nog een paar plekken, schrijf je/jouw medewerkers snel in.

Nederlandse Taal in Fruit – 15 Januari

In deze superpraktische cursus leren deelnemers in twintig bijeenkomsten de Nederlandse taal te schrijven, lezen, luisteren en spreken. De cursus is compleet gericht op werken in en met fruit. De cursus vindt vanaf 15 januari elke maandagavond plaats. De kosten voor deelname bedragen slechts 250 euro.

Deze cursus start al snel, dus schrijf je ook snel in.

Blijf op de hoogte

Wil je automatisch op de hoogte blijven van het snel groeiende cursusaanbod van de Fruit Tech Campus? Dat kan. Daar hebben we de Connector voor, oftewel onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de Connector om nooit meer iets te missen.