e949d378-4067-92d4-2203-5d17fb8307f0

Nieuwe partners: Compas Agro, Fruit Line & Schulp Sappen

Afgelopen tijd hebben verschillende bedrijven uit de fruitsector zich aangesloten bij de Fruit Tech Campus & een samenwerkingsovereenkomst getekend. We verwelkomen Compas Agro, Fruit Line en Schulp Sappen!

30ad8b05 932e 456d ca5e 4ab5273d6c47 1

Compas Agro
Compas Agro is een advies- en onderzoeksbureau in Zuid-Nederland dat zich richt op de kleine kapitaalsintensieve teelten uit de regio zoals onder andere: boomkwekerij, asperge, blauwe bes en druif. Compas Agro zal dit jaar, vanuit het project Bright 5², blauwe bessen en druiven op de Innocation Fields in de Orchard of the Future van de Fruit Tech Campus aanplanten. Hun kennis is zeer welkom op de Fruit Tech Campus!

Fruity Line
Fruity Line is dé trendsetter in Cold Pressed dranken. Zij brengen vitaliteit direct uit de natuur naar de consument. Een mooie aanwinst voor het vertegenwoordigen van de (fruit)keten.

Schulp Sappen
Ook heeft Schulp Sappen zich aangesloten bij de Fruit Tech Campus. De kracht van groente en de smaak van fruit komen samen in kleurrijke sappen van Schulp. Vanaf heden schenken wij daarom de Schulp Sappen ook tijdens evenementen.